Dit zijn de 4 beste creditcards van 2023

09 May Door Lunkercity.nl

Een nieuwe creditcard aanschaffen, maar geen idee welke je moet kiezen? Welke creditcard jij moet hebben, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zijn er bijvoorbeeld zakelijke creditcards, maar ook creditcards voor studenten. Daarnaast hebben sommige creditcards een bestedingslimiet (bijvoorbeeld € 1000), maar er zijn ook creditcards zonder limiet. Welke het beste is voor jou, hangt dus af van jouw eigen wensen. Om je een handje op weg te helpen, geven we jou onze top 4 beste creditcards van 2023.

 

1 – American Express Green Card

De American Express Green Card is het eerste jaar gratis. Daarna betaal je € 5,50 per maand. Met deze kaart spaar je per uitgegeven euro 1 punt voor cadeaubonnen of leuke uitjes. Zo kun je de kaart gebruiken bij 9 airline programma’s, waaronder Flying Blue. Daarnaast ga je met deze kaart verzekerd op reis met de reisongevallenverzekering.

 

2 – American Express Flying Blue

Dit is de beste kaart als je regelmatig met KLM en Air France reist. Bij elke euro die je uitgeeft, spaar je 2 Miles. Daarnaast spaar je binnen het Flying Blue programma ook nog een Experience Points (XP) bij elke vlucht. Deze tellen meet voor het bepalen van je deelnemersniveau binnen het Flying Blue programma. Met de kaart krijg je jaarlijks 15 XP’s cadeau, ook zonder te vliegen.

 

3 – Mastercard Classic

De Mastercard Classic kent vele voordelen. Vrijwel al je aankopen zijn 180 dagen verzekerd. Daarnaast biedt de creditcard aanvullende reisverzekering. Ook krijg je heel gemakkelijk online inzicht in jouw uitgaven. De creditcard is betrouwbaar en voordelig. Ideaal om een vakantie mee te boeken of om andere betalingen in binnen- en buitenland mee te doen. Daarnaast kun je er ook mee betalen bij Anycoindirect.eu, waar je gemakkelijk crypto kunt kopen.

 

4 – Visa World Card Panda

Met deze kaart ben je actief bezig voor het goede doel. Je draagt namelijk bij aan het Wereld Natuur Fonds (WWF). Voor elke Visa World Card Panda wordt er een bedrag gedoneerd aan het WWF. Vrijwel al je aankopen zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.